Ervaringen van een deelnemer

In deze blog delen wij de ervaringen van Dennis Nanninga met GoNuts!

Hallo Allemaal 🙂

Mijn naam is Dennis Nanninga, Ik ben 41 jaar en woonachtig in Winschoten. Ik werk bij Stichting Nieuw Nabuurschap in Groningen. Ik vind Lentis Leefstijl en Tri Team Go Nuts leuke en goede initiatieven waar ik mij graag voor inzet. Ik ben ook al enige tijd klant bij Lentis en ik weet uit ervaring dat een goede leefstijl met gezond eten en voldoende beweging erg goed is voor het herstel en om stabiel te blijven. Ik ben inmiddels al achttien jaar aan het hardlopen, wel met enige tussenpozen door blessures en omstandigheden. Ik heb vooral mee gedaan aan tien kilometer loopjes en ben nu bezig om mijn grenzen te verleggen.

Vorig jaar ben ik mee geweest naar Vichy als reserveloper en supporter. Dit jaar ga ik voor de eerste keer de halve marathon lopen, waarvoor ik met plezier aan het trainen ben. Wanneer ik dat gedaan heb is mijn volgende streven om een hele marathon te gaan lopen en misschien volgend jaar wel een hele (halve) triatlon te doen. Ik vond het vorig jaar allemaal erg leuk en gezellig. Ik wens iedereen nog veel succes met trainen en we gaan er weer een mooi uitstapje van maken 😉Namens GoNuts veel succes gewenst met trainen en tot in Vichy, Dennis!