Go Nuts-triatlon in Finsterwolde opnieuw een succes

Onze eerste Go Nuts-triatlon van dit jaar zit er weer op. Waren we vorig jaar nog met 18 deelnemers, dit keer meldden zich maar liefst 32 sportievelingen aan de start in zwembad De Hardenberg in Finsterwolde. Niet alleen cliënten van Lentis, maar ook familieleden, vrienden en zorgmedewerkers zetten hun beste beentje voor in de 1/8 of 1/16 triatlon. De jongste deelnemer was 12 jaar, de oudste 78.

Meedoen is winnen

Vorig jaar werd de triatlon in Finsterwolde nog last minute georganiseerd. De deelnemers stonden toen klaar om voor het eerst een officiële triatlon te doen, in Ter Apel. Toen die op het laatste moment werd afgeblazen, bood zwembad De Hardenberg zich aan als alternatieve locatie. Speciaal voor het Triteam Go Nuts-team. Dat beviel zo goed, dat we dit jaar opnieuw naar Finsterwolde trokken.

Voor de hardlopers was het zondag wel een tikkeltje warm. Toch hebben we met z’n allen genoten, mede door het heerlijke zomerweer. Het was gelijk een mooie training voor de triatlon die we in september in Blauwestad organiseren. Een van de deelnemers fietste in Finsterwolde 10 kilometer, maar is zo enthousiast dat hij in september voor de 20 kilometer wil gaan. Dat horen we graag!