Mocht je de kop boven dit artikel niet goed hebben gelezen: we hebben de Ironman 70.3 van Zell am See dus volbracht. Allemaal. Zonder uitzonderingen.

Er waren GoNuts-leden die op de ochtend voor de Ironman 70.3 van Zell am See geen hap door hun keel kregen vanwege de zenuwen voor het zwemmen (lees: Bert). Er waren GoNuts-leden die nachtmerries hadden vanwege dezelfde zenuwen voor datzelfde zwemmen (lees: Corné). En er waren GoNuts-leden die als enigen juist héél veel zin hadden in datzelfde zwemmen (lees: Karin).

A la Dumoulin
Er waren ook GoNuts-leden die dusdanig ontspannen waren dat ze vergaten hun banden op te pompen (lees: Piet). Er waren GoNuts-leden die zo hard hadden gefietst, dat ze na hun wissel meteen omvielen (lees: Carlo). En er waren GoNuts-leden die ondanks alle angst de hele race hebben gelachen (lees: Josien). En er waren GoNuts-leden die heel stiekem heel hard hebben gefietst (lees: Alie).

Er waren ook GoNuts-leden die zo veel samen hadden getraind, dat ze de race ook samen hebben volbracht (lees: Marjan en Anja). Er waren GoNuts-leden die tijdens het hardlopen dusdanig nodig ‘moesten’, dat ze a la Tom Dumoulin een camper in doken (lees: Hans). En er waren GoNuts-leden die zo veel op elkaar leken, dat verschillende toeschouwers dachten dat ze twee onderdelen deden (lees: Ties en Fred).

Sportvoeding
Er waren ook GoNuts-leden die ondanks verschillende pogingen tijdens de wedstrijd hun maag maar niet konden legen (lees: Frankwin). Er waren GoNuts-leden die tijdens de race per ongeluk hun hele voorraad sportvoeding verloren (lees: Fokko). En er waren GoNuts-leden die ondanks hun prestatie in Zell am See dit weekend doodleuk twee marathons lopen (lees: Bennie).

Tot slot waren er ook heel veel GoNuts-leden die aanwezig waren in Zell am See om de rest te steunen en daarom enkele dagen al het gestress en gezenuw hebben opgevangen…

Teamprestatie
Maar wat de individuele verhalen ook waren – uiteindelijk hebben we het met z’n allen geflikt: Alie Smit, Anja Blokzijl, Bennie de Vries, Bert Ebbens, Bert van den Berg, Carlo Ebbens, Carolien van den Berg, Corné Vos, Emmy Ritsema, Faas de Jong, Fokko Ebbens, Frankwin Mussche, Fred Blokzijl, Geke de Jong, Gert de Jong, Hans van den Berg, Josien Ebbens, José van den Berg, Karin Ritsema, Laura Manciaracina, Leonie van den Berg, Marijke Ebbens, Marjan Blokzijl, Mart van den Berg, Paul Schoone, Pelle de Jong, Piet de Jong, Rene Blokzijl, Sverre de Jong, Ties Blokzijl, Vera Ploegman en Wout Ritsema.

Zell am See was heel even van ons. En dat pakt niemand ons meer af.

Fokko

PS. Een uitgebreid tekst-, foto- en videoverslag volgen nog. Evenals de astronomische eindstand van de inzamelingsactie (ja, doneren kan dus nog steeds)! Voor nu genieten de leden van GoNuts eerst nog even van hun vakantie.