Kies hier je bedrag voor het makkelijk storten van je bijdrage via iDeal.

5euro  10euro

15euro  25euro

Mocht je een ander bedrag willen storten, – van minimaal tot astronomisch –, onder vermelding van je naam overmaken op het rekeningnummer van de stichting:

NL40 RABO 0314 9901 51
Tnv Stichting Go Nuts

Het doel: We willen geld bijeen brengen voor leefstijlbegeleiding van mensen met psychische problemen. Dit jaar reizen we gezamenlijk met 45 personen naar Vichy (Frankrijk) om daar individueel of in estafetteverband deel te nemen aan een Ironman 70.3. Dit bestaat uit 1.9 kilometer zwemmen, 90 kilometer fietsen en 21,1 kilometer hardlopen.

Missie: Geld inzamelen, gedurende meerdere jaren, voor leefstijlbegeleiding van psychiatrische patiënten, in samenwerking met de professionals van Lentis Winschoten. Daarnaast willen we met humor, nuchterheid, doorzettingsvermogen en enthousiasme iedereen om ons heen op een positieve manier mede bewust maken van het belang van een goed onderhoud van lichaam en geest.

Visie: Inspiratie en kennis delen op het gebied van het lichaam, geest, voeding en natuur. Met veel humor. Met verhalen, foto’s, filmpjes en al wat hierbij helpt. En niet als enige waarheid, maar als mogelijk voorbeeld.

Op 6 september organiseren we daarom een eigen, veilige 1/8ste triathlon in Blauwestad. Zo willen we geld ophalen voor Lentis.

Uiteraard houden we je vervolgens op de hoogte van onze vorderingen. We bedanken je alvast voor alle steun! En mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan gerust weten!

Stichting Go Nuts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu