Zonnige triatlon 2023 in Blauwestad

Zondag 10 september 2023 om 11.00 uur klonk het startschot voor een nieuwe editie van de 1/8 triatlon van ons Tri Team Go Nuts.


Ook dit keer begonnen de deelnemers met een frisse duik in het Oldambtmeer, bij Strand Zuid in Blauwestad. En dat kwam goed uit, want de temperatuur was al aardig hoog opgelopen. Toch moesten de deelnemers zich daarna nog flink in het zweet werken, op de fiets en hardlopend. Maar alles voor het goede doel: leefstijlbegeleiding van mensen met psychische problemen, in samenwerking met de professionals van Lentis Winschoten.

Deelnemer Laura blikt terug op een geslaagde dag:

De triatlon was weer top georganiseerd. Ze hadden alles goed geregeld, er was genoeg drinken en eten aanwezig. Het was een heel gezellige, maar wel een warme dag. Ik heb meegedaan aan het onderdeel zwemmen, dit ging heel erg goed. Ik hoop nog vaker mee te doen als er weer een triatlon georganiseerd wordt. Dit was mijn verhaal.

Groetjes van Laura Meijer

Op 10 september 2023 was er weer een triatlon in de blauwe stad van triteamgonuts. Het was weer een gezellige bedoening. En iedereen heeft weer goed z’n best gedaan met zwemmen, fietsen en hardlopen. Mooi om zo met elkaar in beweging te zijn. Zelf heb ik gezwommen. En de inspanningen van triteamgonuts worden gesponsord. Voor de mensen die bij Lentis komen, kunnen een Leefstijltraining krijgen. En krijgen informatie over gezonde voeding, genoeg beweging, en ontspanning. Deze zijn alle drie heel belangrijk. En er is elke maandag een sportcarrousel bij Nico Jager, en daar sporten we met elkaar. Dat is erg gezellig. En er kan elke week gezwommen worden.

Groetjes, Christien