Dag lezers van deze blog. 

Mijn naam is Bert Kuiper en ik ben cliënt van het Lentis FACT en heb een ernstige psychiatrische aandoening ik spreek zelf liever van een ernstige psychiatrische beperking die zich bij tijd en wijle mij het leven erg lastig maakt en dus een goede begeleiding noodzakelijk maakt zodat ik me staande houd in deze complexe maatschappij en ik zit in de cliënten medezeggenschap van Lentis want ook al heb je een bepaalde aandoening je bent als mens niet je aandoening en dus kun je desondanks nog best veel betekenen voor anderen. 

Ik persoonlijk vind een goede leefstijl erg belangrijk. Mede door Lentis ben ik in contact gekomen met een sportschool eerst samen met andere cliënten een uurtje wat ik anders nooit zelf gedurfd had omdat ik de stap/drempel te hoog vond maar nu als het kan 3x per week naar toe ga. Ik heb nu zelf een abonnement afgesloten omdat een uurtje per week te weinig is maar wat mij wel het zetje in de rug heeft gegeven om zelf een abonnement aan te gaan schaffen anders had ik dit nooit gedaan. 

Ik zet me in om zoveel mogelijk geld op te halen tijdens de triatlon in Vichy dat ligt in midden Frankrijk dat besteed gaat worden aan goede leefstijl bevorderende interventies voor Lentis FACT cliënten Winschoten. Zoals de aanschaf van activity trackers, een moestuintje, modules voor een gezonde leefstijl, een strippenkaart die nog ontwikkeld gaat worden en wellicht nog meer goed initiatieven, zodat mensen met een kleine beurs ook mee kunnen doen net als vele anderen zijn of haar lichamelijke gezondheid te verbeteren. Dit zijn zichtbare concrete doelen die ik van harte steun omdat ik zelf kan zien waar het geld aan besteed wordt en dat motiveert mij enorm. 

Hartelijke groet, 

Bert Kuiper