GoNuts draagt bij!

Het afgelopen jaar heeft GoNuts niet stilgezeten. Van het gedoneerde geld zijn veel te gekke dingen gedaan. In deze blog volgt daar een kleine opsomming van.

Kerstmarkt

GoNuts heeft tijdens de koude doch immer gezellige kerstdagen bijgedragen aan spullen voor de kerstmarkt. Deze spullen zijn verkocht door cliënten van Lentis en de opbrengst ging weer naar GoNuts! Iedereen heeft een mooie dag gehad en dankzij deze extra opbrengsten kan GoNuts nog meer betekenen.

Stap voor stap

1, 2, 3, 4. Links, rechts, links, rechts. De ene stap volgt de andere en dat proces herhaalt zich tot de finish in zicht is. Dan versnel je nog één maal om vervolgens met een trots gevoel terug te kunnen kijken.

Om al die stappen op een veilige, gezonde en comfortabele manier te kunnen zetten heeft GoNuts bijgedragen aan een complete hardloopoutfit voor een cliënt van Lentis. Er is voor schoenen, sokken, shirt en een short gezorgd.

Als reactie kregen we te horen dat deze schoenen sneller liepen dan de vorige..! Deze cliënt is hard aan het trainen voor het loop-onderdeel van de triathlon in Vichy. Met dit materiaal moet dat zeker lukken! Wij wensen hem veel succes!

Sportcarrousel

GoNuts draagt ook bij aan de sportcarrousel van Lentis. Hierover valt meer te lezen in de volgende blog. Klik hier om naar deze blog te gaan.

Racefiets

Zoals in de vorige blog is beschreven heeft GoNuts bijgedragen aan een racefiets. Deze fiets is eigendom van Lentis en in bruikleen beschikbaar gesteld aan Erwin. Hij is momenteel aan het trainen voor de triathlon in Vichy.

Fittesten

Lentis is een poosje geleden gestart met de leefstijltraining. Om de vooruitgang te kunnen meten worden er door de fysiotherapeut aan het begin en het eind van de trainingen fittesten afgenomen.

Niet elke cliënt is verzekerd voor zo’n fittest. Echter is het zeer motiverend om te zien welke vooruitgang er geboekt is! Cliënten geven bij de evaluatie ook aan dat dit hen erg gemotiveerd heeft om stappen te zetten. Daarom heeft GoNuts voor onverzekerde cliënten de fittesten verzorgd.

Grote slag

Naast cliënten die aan het trainen zijn voor de onderdelen lopen en fietsen is er ook een cliënt aan het trainen voor het zwemmen. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Om nog extra te kunnen trainen heeft GoNuts bijgedragen aan een zwemkaart.

Toen de conditie eenmaal op peil was, is er gezorgd voor een wetsuit. Met deze wetsuit kunnen de mooiste buitenwateren, zoals de Allier in Vichy, getrotseerd worden. Ook deze cliënt wensen wij veel succes!

En meer…

Dit zijn mooie voorbeelden waar GoNuts aan bij heeft kunnen dragen dankzij alle donaties! Wij proberen het mogelijk te maken om voor iedereen, en juist voor mensen met een psychische uitdaging, de weg naar een gezonde leefstijl te vinden of vervolgen. Dit is geen vanzelfsprekendheid, omdat er niet altijd aandacht, tijd of geld voor is. Het belang van een gezonde leefstijl wordt steeds duidelijker. En zoals de bekende professor Erik Scherder zegt: ”Het is nooit te laat om te beginnen.” Daarom danken wij voor alle donaties! GoNuts gaat deze lijn doorzetten en kan daarbij alle beetjes gebruiken!